ponedeljek, 29. junij 2009

1. objava :Đ

No končno sem si tudi jaz naredila blog in da ne bom predolga z uvodom bom kar začela s čestitkami :) Prvi dve sta narejeni iz dolgčasa. Ah kako že pravijo...vsaka stvar je za nekaj dobra :P Tudi dolgčas.
Medvedka je pobarvala moja sestra z navadnimi barvicami, potem pa je šla čez še z pearl barvicami, da se rahlo svveti. Pod njem je navaden oranžen papir, ki sem ga 'preštancala' xD Pod njima pa je papir, dobljen iz cvetličarne :P Še 'domača' vrtnica in spodaj rožica in čestitka je bila končana (:

Ta je narejena zelo preprosto. Punčka je pobarvana z navadnimi barvicami. Pod njo je papir, ki sem ga natisnila s tiskalnikom. V kotu sta dve rožici, ki mi ji je naštancala Alenka. Kote sem izštancala s kotno štanco in na levo stran nalepila še 2 srčka.
Ta je narejena za strica, ki praznuje rojstni dan. Zadaj je gozd izrezan iz revije. Srna je najdena na internetu in naprintana. Pobarvana je z akvarelnimi [se jim reče tako? Tiste s katerimi pobarvaš potem greš pa čez z vodo] Vrtnica je narejena iz papirja pri kuverti [ ja kuverto sem raztrigla hahaha xD] pod njo je 4x izštancano drevo, pod njima so 'pestiči', pod njimi pa še izšrancani 'rožici', ki ju uporabljam za listke xD Nanju sem nalepila še 2 biserčka in je bila končana.

No tako, bom kar zaključla, da ne bo moja 1. objava že preveč dolga :P

HF!