sreda, 19. avgust 2009

Konec

Tak žalosten naslov xD Po eni strani je res.. kmalu bo konec počitnic :| Neverjetno :(
Po drugi strani je pa konec študentskega dela :P
No zaradi tega 'drugega konca' sta nastali ti 2 čestitki:

1. je za mojo šefinjo:

Punčka je pobarvana z White spiritom in barvicami :P Pod njo je rdeč papir [ki je na drugi strani črn]. Ob strani sta izštancana lista na njih pa bela retro rožica. V njej je še takak bolj lila retro rožica in še rdeč srček.

Ta pa je za mojega sodelovca, ki je veš čas 'skrbel' zame, mi pomagal in me privadil na delo :D


Tudi ta punčka je pobarvana z White spiritom in barvicami. Vrtnička je narejena na roke, pod njo so izštancani listki in pestiči. Pod punčko je rdeč darilni papir, zgoraj pa so trije rdeči biserčki.

Pa še 3..
Ta je narejena za sestričninega fanta :)
Pobarvana sta z white spiritom in barvicami. Pod njima je rdeč navaden papir, ki je obštancan ob strani [obožujem to štanco :D] Retro rožica v kotu, ki nosi v sredini rjavo malo vrtničko pod njo pa 2 zelena lističa, pa še trije rdeči srčki zgoraj in je bila končana. Zraven sem naredila še kuverto in odromali sta k sestrični :P

Ta in naslednja sta pa narejeni kar tako. Zadnjič sta prišla na obisk dedek in babica in mi je dedek prinesel nove planinke :D To so iz lesa. V sredini je bel biserček, pod njima pa sta lističa. Ker je bilo v kotih nekam prazno sem odtisnila te štampiljke in je bila končana :)

No na tej retro rožici sem pa eksperimentirala :P Lističi so preluknjani z mojo najljubšo štanco. V njej je iste barve retro rožica, ki sem ji lističe malo 'omodrila' :P V sredini so pestiči in bel biserček. Pod njo pa so izštancani lističi. Ta angelček je, tako kot vse, pobarvan z barvicami in white spiritom in izstrižen. Nad njim pa letijo metuljčki :)

Tako... po nekajdnevni lenobi za blog sem tudi to 'očistila' hahaha :D

HF!

Ni komentarjev: